Nova edició del programa “Esport i Salut” a Calella

Classes de tai-txí , arxiu
Classes de tai-txí , arxiu

L’Ajuntament de Calella amplia el programa “Esport i Salut” amb noves activitats per potenciar un estil de vida actiu. A banda de les sessions de gimnàstica de manteniment i tai-txí, la petanca i les caminades, s’hi incorporen com a novetat les trobades per jugar a les bitlles catalanes. Es proposen tres sessions setmanals d’una hora i mitja, a les quals s’hi pot participar de forma gratuïta, prèvia inscripció.

El programa Esport i Salut que organitza l’Ajuntament de Calella amb la col·laboració de l’entitat Calella Marxa ha obert una nova edició, que s’allargarà fins al mes de juny. Presenta novetats: més sessions setmanals, de les dues de l’any passat a les tres que se’n faran ara; i també més activitats. S’hi incorporen de nou les trobades per jugar a les bitlles catalanes, cada divendres. Amb l’ampliació del programa s’espera donar resposta a l’alta participació que s’ha registrat en els últims anys.

Mostra en són les caminades que es fan cada dimarts, amb la monitorització de Francesc Montero. “Som unes quaranta persones que cada setmana ens ajuntem a les 9.30h al Parc Dalmau i sortim en direcció a Pineda o a la Roca Grossa, alguna vegada hem arribat al parc de Malgrat de Mar. Fem aquest tipus de caminades perquè la gent s’ho passi bé, faci amistats i físicament millori. Alguns després s’adapten i van a caminar amb el grup de Calella Marxa, que per exemple dimarts passat van anar a Breda”, ha explicat Montero en declaracions a Ràdio Calella.

L’oferta d’activitats del programa Esport i Salut s’adapta a totes les condicions i aptituds físiques. N’hi ha de més dinàmiques, com ara les passejades o les sessions de gimnàstica de manteniment, i d’altres més tranquil·les com el tai-txí o la petanca. Les activitats tenen una durada aproximada d’una hora i mitja. Francesc Montero i Dolors Gutarra, a més dels voluntaris de Calella Marxa, són els monitors del programa.

La inscripció és gratuïta. Per informar-se’n cal trucar a l’àrea d’Esports de l’Ajuntament de Calella (93 766 30 30) o anar directament els dilluns feiners al Parc Dalmau, davant del Pavelló Municipal d’Esports.

Compartir

Potser t'interessa

1 Resposta

 1. Hola,

  Em dic Judit i he patit molt per
  culpa del TOC (trastorn obsessiu compulsiu). Amb molt d’esforç i terapia vaig
  aconseguir superar-ho i molta gent no pot, he escrit un llibre explicant la
  meva experiencia per poder ajudarlos i també per donar a coneixer aquest
  trastorn. Si us interessa el tema… Judit

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *