La participació, al Fòrum Obert

forum obert

Aquest dijous torna l’edició política del programa “Fòrum obert”, que s’emet cada tercer dijous de mes a Ràdio Calella a les 9 del vespre; un programa que també es pot veure posteriorment en diferit per Calellatv.cat.

El tema d’aquesta primera edició del “Fòrum Obert” serà: “La participació ciutadana i la transparència en l’àmbit local» . En aquest sentit, es parlarà dels pressupostos participatius, la participació popular als esdeveniments en la programació anual, els diversos canals per vincular la participació, la conveniència o no d’una possible finestreta única d’administració i administrats, les votacions populars en certàmens com el Premi Ciutat de Calella o la transparència a partir dels diversos indicadors de la web municipal.
Els tertulians d’aquest programa seran Lorena Sánchez per part de Convergència Democràtica de Catalunya; Xavier Casillanis per part d’ERC; Josep Torres del PSC, Jan Catà de la CUP, Josep Maria Vila per part del PP i Sebastián Tejada com a representant d’ICV.

El debat serà moderat per Oriol Leo.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *