Bretolades contra els Tions i les Tiones de la campanya comercial de Nadal

A la Tiona Julita li han arrancat la barretina en més d'una ocasió

L’Ajuntament confirma que s’han hagut de reparar o reposar elements d’almenys sis dels nou Tions i Tiones de la campanya comercial del Nadal a Calella. Majoritàriament, perquè tenien el nas trencat o se’ls havia arrancat la barretina que porten. Aquesta és una de les principals accions que han impulsat conjuntament l’associació de comerciants Calella Centre Comercial i l’Ajuntament de Calella per dinamitzar l’activitat econòmica de les festes. Ho fan amb una iniciativa pensada per al públic familiar, a qui conviden a una espècie de gimcana per trobar els troncs de fusta màgics i participar en el sorteig d’un lot de productes de les botigues de Calella.

A la Tiona Julita de la Plaça Catalunya li van trencar el nas i continua sense portar la barretina característica perquè se l’emporten cada vegada que li reposen. El Tió Quirze de la Plaça del Bunyol conserva la segona barretina que porta perquè n’han reforçat la subjecció. El mateix que li ha passat a la Tiona Minerva de la Plaça de l’Església o als troncs de Nadal que hi ha al Parc Dalmau i a la Plaça dels Països Catalans.

Les bretolades desllueixen la iniciativa per donar vida a la ciutat i dinamitzar el comerç local a través d’una proposta familiar, que s’acompanya de regals. El consistori ha informat que no s’haurà de fer una despesa extraordinària per arreglar-los.

Els nou Tions i Tiones que s’han repartit per la ciutat estan acompanyats d’un codi QR que redirigeix a un espai a Internet on cal indicar-hi les dades personals i respondre a una pregunta molt fàcil relacionada amb el Nadal o Calella. D’entre tots els participants es farà el sorteig d’un lot de productes adherides a l’associació de comerciants.

Aquest és el mapa dels Tions i Tiones de Calella:

mapa tions

A la Tiona Julita li han arrancat la barretina en més d'una ocasió

A la Tiona Julita li han arrancat la barretina en més d’una ocasió

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *