Buch crida a vacunar-se en el missatge institucional de Nadal

MarcBuch_MissatgeNadal_WEB

La vacunació és el camí de sortida de la crisi sanitària, social i econòmica que vivim. És el principal missatge que l’alcalde accidental de Calella va enviar als veïns i veïnes amb motiu de les festes nadalenques. Marc Buch va apel·lar a la responsabilitat i al civisme de tots per contribuir a frenar l’escalada de contagis de la sisena onada en la qual estem immersos i que suposa un nou sotrac després de gairebé dos anys de pandèmia.

En el seu missatge, difós també per Ràdio Calella TV, Buch va cridar a tots els calellencs i calellenques a vacunar-se.

D’aquesta situació ens en sortirem gràcies a la vacunació i al civisme de la gran majoria de la ciutadania a l’hora de respectar les mesures i les normes per prevenir nous contagis. Voldria remarcar la importància de vacunar-nos i demano molta precaució i prudència, que tots complim les recomanacions establertes.

Buch va tenir un record per a les persones traspassades en l’últim any i va referir-se directament a totes les persones, autònoms i empreses que pateixen directament els efectes de la pandèmia. “Som al vostre costat”, els va dir.

El missatge de Nadal el va obrir amb paraules dedicades a l’alcaldessa Montserrat Candini, que està de baixa mèdica, desitjant-li una ràpida recuperació. Es va difondre el dijous 23 de desembre per Ràdio Calella TV. Hores abans, l’Ajuntament de Calella en va avançar el contingut a través del web municipal.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat