Calella frega els 200 contagis de Covid en els últims 7 dies

L’actualització de les dades de la pandèmia confirmen una incidència disparada a Calella, amb 197 contagis confirmats en els últims set dies i una taxa de reproducció de l’1,6, en fase expansiva. Així ho recull el BIOCOMSC en l’informe d’aquest mateix matí, recopilant dades fins a tres dies abans. La gràfica marca una línia ascendent des del 15 de desembre, quan es va registrar una incidència a 14 dies de 728,93 casos. Ara, la xifra s’ha doblat.

Calella apareix tenyida de vermell en el mapa de la incidència de la Covid, com pràcticament tots els municipis de Catalunya, la qual cosa indica que l’índex de risc de rebrot es troba en un llindar molt alt.

Ara, això també s’està traslladant a nivell hospitalari. En el cas del Sant Jaume ja hi ha 46 pacients ingressats per coronavirus, entre els quals s’hi compten els pacients de la unitat de llarga estada. En només tres dies, del 20 al 23 de desembre, s’hi van registrat 11 noves entrades i es van donar 9 altes, 2 de les quals van ser trasllats a d’altres centres sanitaris per poder atendre les necessitats assistencials del pacient. El recompte de defuncions també s’ha incrementat amb 3 noves morts.

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva afronta aquest pic de contagis amb fins a 28 professionals en aïllament per la Covid.

Les dades s’actualitzaran aquest dilluns a la tarda.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.