Busquen extres per al rodatge d’una pel·lícula romàntica amb localitzacions al Maresme

La productora Zeta Cinema farà un càsting aquest aquest divendres a Sant Pol de Mar per a la pel·lícula “Gente que viene y bah”, protagonitzada per Clara Lago, Carmen Maura, Alexandra Jiménez (“100 metros”). Una comèdia romàntica, òpera prima de Patricia Font, que es rodarà properament en diferents localitzacions del Maresme i s’estrenarà el juny de 2018.

Patricia Font dirigirà aquest llargmetratge que gira al voltant de la història protagonitzada per una jove arquitecta que es queda sense promès ni feina, i decideix tornar al seu poble i retrobar-se amb la família.

Una comèdia romàntica inspirada en la novel·la de títol homònim de Laura Norton, i que porta a la gran pantalla la directora de la sèrie Cites.

Aquest divendres, l’equip serà a Sant Pol de Mar per seleccionar persones que participin en la producció, i bàsicament en les escenes que es rodaran al Maresme. Es busquen homes i dones, de totes les edats. La cita és de 10h a 14h i de 15.30h a 19.00 al número 4 del carrer Ferrocarril.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *