Calella acollirà el maig una nova prova esportiva

Foto: Gran Fondo Mataró (David Carruana)

La mataronina Sports Events 360 organitza la primera edició del Gran Fondo Calella, una marxa cicloturista pensada per a tot tipus d’esportistes. Es disputarà el diumenge 29 de maig del 2022 i les inscripcions ja estan obertes, limitades a 1.000 participants. La prova presenta tres recorreguts de diferents distàncies (146 quilòmetres, 102 quilòmetres i 86 quilòmetres), amb sortida i arribada a Calella, passant pels indrets més emblemàtics, espectaculars i exigents del Parc Natural del Montseny. L’organització ho prepara amb la voluntat d’oferir la millor experiència quant als serveis, l’assistència i també la proposta competitiva.

Calella s’afegeix als Gran Fondo que Sport Events 360 organitza, amb una primera edició que tindrà lloc el diumenge 29 de maig, amb sortida i arribada aquí. Es tracta d’una marxa cicloturista, oberta a diferents perfils d’esportistes, amb tres propostes de recorreguts atractius i que connecten el mar i alguns dels indrets més emblemàtics del Parc Natural del Montseny.

Hi ha la ruta cinc estrelles, de 140 quilòmetres de distància, amb sortida cota 0 per arribar als 1.300 metres dels ports de Collsacreu, Collformic i Santa Fe del Montseny. David de la Plaza, director de la cursa, n’ha donat detalls a Ràdio Calella TV.

Tenim la distància de 140 quilòmetres per a la gent que busca reptes més exigents i posar-se a prova, amb sortida des de Calella i pujada per Collsacreu i Collformic fins a Seva, per tornar per Viladrau, Santa Fe del Montseny i Sant Celoni. La segona distància és de 102 quilòmetres, un entremig, que tallem el Montseny per la meitat fins a Santa Helena; i la tercera, de 82 quilòmetres, pensada per a la gent que s’inicia en les marxes cicloturistes i busca un recorregut amb bons ports i bones vistes, que puja fins al poble del Montseny.

El Gran Fondo Calella està limitat als 1.000 participants. Les inscripcions estan obertes al portal sportevents360bike.com al preu de 46 euros, que inclou el dret a participació a la prova, un maillot oficial i l’accés a tots els serveis que posa a disposició l’organització. Un aspecte que serà especialment cuidat per tal que el participant gaudeixi l’experiència al 100%.

El nostre objectiu és que se sentin ciclistes professionals per un dia. Per això els oferirem els millors serveis i els millors recorreguts en un entorn que coneixem a la perfecció, perquè també som de la zona.

La marxa cicloturista es disputarà a finals de maig –compensant el canvi de data del 70.3 IRONMAN– amb sortida i arribada a Calella, tot i que encara s’està treballant en la ubicació del punt i el circuit per dins el terme municipal.

De la Plaza explica que han apostat per introduir aquesta prova per la trajectòria de Calella en l’àmbit dels esdeveniments esportius.

Hem triat Calella perquè és una població que aposta molt per l’esport amb esdeveniments com la Volta Ciclista, que feia una etapa aquí, o l’IRONMAN. I pensem que és bon un entorn que ens permet connectar el mar i el Montseny, amb bones carreteres i ports entretinguts, que és el que busca el públic de les marxes cicloturistes.

La informació sobre les característiques de la prova, així com els serveis que inclouen la inscripció, i la pròpia formalització de la participació es poden fer a través de sportevents360bike.com/gfcalella.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *