Calella acollirà la tercera edició del VOC, la Mostra d’Audiovisual en Català d’Òmnium Cultural

Inauguració de la tercera edició del VOC, a La Pedrera. Foto: Òmnium Cultural
Inauguració de la tercera edició del VOC, a La Pedrera. Foto: Òmnium Cultural

D’aquí una setmana, el proper dijous 29 de novembre es projectaran a la Sala Mozart els 4 documentals i 5 curtmetratges finalistes de la Mostra d’Audiovisual Català, el VOC, que organitza Òmnium Cultural. Un festival que vol reivindicar la producció de peces audiovisuals en català. A més de veure les produccions, els assistents podran votar per les seves preferides en cada una de les categories.

Els documentals que es projectaran són Una història normal, BiDes, Comerç 08003 i Esculpint en la memòria. En la categoria de curtmetratges, es podran veure A mitges, Les bones nenes, Cunetas, L’escarabat al final del carrer i D’hom. Jaume Planas, coordinador territorial d’Òmnium Montnegre, ha explicat que l’acte anirà amb el sistema d’entrada inversa: serà l’espectador qui decideixi quants diners vol aportar.

La inauguració de la Mostra es va fer a la Pedrera en un acte festiu però també reivindicatiu. I és que es tracta de la segona edició en la que no pot participar Jordi Cuixart, president d’Òmnium Cultural, empresonat a Lledoners a l’espera de judici acusat de rebel·lió per la concentració a les portes de la Conselleria d’Economia el 20 de setembre de 2017.

A continuació podeu escoltar l’entrevista íntegra a Jaume Planas, coordinador d’Òmnium Montnegre, en la que dona tots els detalls sobre el VOC (Versió Original en Català).

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat