Calella activa el Portal de Transparència

transparència

L’Ajuntament de Calella ha activat un nou espai a Internet on es podrà consultar informació del consistori, d’acord amb les obligacions que es deriven de la Llei catalana de transparència, accés a la informació i bon govern. Es diu Portal de Transparència i s’hi pot accedir des del portal web municipal: calella.cat.

Tots els serveis, tràmits i informació pública de forma directa i clara. És el que els ciutadans trobaran al Portal de Transparència que ha activat l’Ajuntament de Calella. És un servei que ofereix el Consorci Administració Oberta de Catalunya i que el consistori ha traslladat al municipi per posar a disposició dels ciutadans tota la informació que s’han de publicar per complir la Llei de transparència, accés a la informació i bon govern.

El portal s’estructura en cinc grans blocs: informació institucional i organitzativa; gestió econòmica; acció de govern i normativa; contractes, convenis i subvencions; i catàleg de serveis i tràmits. A més, proporciona enllaços directes a temàtiques com les convocatòries de personal, la normativa urbanística, el tauler d’edictes i el perfil del contractant, on s’hi publiciten totes les convocatòries que fa l’ajuntament.

Des de l’Equip de Govern s’assenyala que la informació penjada al portal s’anirà actualitzant de forma periòdica.

Al mateix temps, es referma el compromís de l’executiu amb la transparència i, en aquest sentit, s’apel·la als avenços fets amb la revalidació del segell Infoparticipa o l’assoliment d’un grau elevat de compliment dels indicadors que estableix l’ONG Transparència Internacional.

Al portal s’hi pot accedir des del web www.calella.cat a través de l’enllaç a l’apartat de transparència o bé directament a través de https://www.seu-e.cat/web/.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat