Calella acull el 24è Catalunya Open Dards Internacional

campionat dards

Serà a la Fàbrica Llobet i es dividirà en dos torneigs de dues categories diferents. Es tracta de l’últim torneig que puntua en el rànquing mundial de dards, un fet que influeix en el nombre de participants. Enguany hi han inscrits 182 homes i 38 dones el dissabte; i 153 homes i 32 dones el diumenge.

El gerent i director esportiu de la Federació Catalana de Dards, Toni Gragera, ha explicat la diferència entre els dos torneigs.

Seran dos dies, dissabte i diumenge. Dos torneigs diferents, tots dos de rànquing mundial. El dissabte és de categoria C, i el diumenge, de categoria D. La diferència en les categories és pels punts de rànquing que s’emporten els primers classificats i també per les quantitats en premis en metàl·lic.

Els 32 primers classificats rebran una compensació econòmica, uns premis que arriben fins als 1.800 euros.

Els guanyadors de cada un dels torneigs es classificaran directament pel Masters, una competició prèvia al Mundial que enguany es celebrarà a Burlington, a Anglaterra.

És interessant, i per això tenim bona participació sempre, que és l’últim, juntament amb un que es fa a Anglaterra. Són els dos últims de rànquing que es fan durant la temporada. Són els dos torneigs de tot Europa que tenen més nacionalitats diferents membres de la World Darts Federation. Aquest cap de setmana, vindran jugadors de més de 20 nacionalitats diferents de tot Europa.

Des de la Federació Catalana de Dards han animat als calellencs i calellenques a gaudir d’un ambient diferent, del que trobaran al torneig de dards. Obriran portes a les 10 del matí i estimen que les finals es comencin a jugar sobre les 18h.

És entrada gratuïta, entrada lliure, i segur que s’ho passen bé. És un ambient diferent, és un esport diferent. La gent de Calella ja ho deu conèixer, perquè amb el Catalunya Internacional portem 24 anys i aquest encara hi ha jugadors de més categoria.

Aquells que no puguin assistir a la Fàbrica Llobet, podran seguir la retransmissió en directe de les finals dels torneigs a través de Ràdio Calella TV.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra a Toni Gragera, gerent i director esportiu de la Federació Catalana de Dards.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat