Ciutadans es presentarà a les municipals de Calella

Ciutadans concorrerà per primera vegada a les eleccions municipals de Calella. Ho farà aquest 26 de maig amb una llista encapçalada per Guillermo Gomís, tal com ha confirmat aquest migdia la secció local del partit taronja que demana la mobilització dels votants que els van donar suport a les darreres eleccions al Parlament de Catalunya.

Fins a vuit candidatures confirmades ja per a les municipals de Calella. L’última, la de Ciutadans, que hi concorrerà per primera vegada amb l’objectiu de “treballar per a tots”, regenerar la política i aconseguir que la ciutat “torni a brillar com a capital turística del Maresme”.

Per encapçalar aquest projecte, el partit ha escollit Guillermo Gomís com a alcaldable. En el comunicat que s’ha fet públic aquest migdia, el partit explica que és el responsable comercial a la zona d’una multinacional del sector de les comunicacions. Que sempre ha tingut inquietuds polítiques però que ha decidit fer el pas endavant per la situació política i social de Catalunya.

En l’escrit, Ciutadans demana als 2.135 calellencs que els van donar suport a les darreres eleccions al Parlament de Catalunya que també es mobilitzin per a les municipals. “El seu vot pot decidir el canvi que tant necessita Calella”, conclou.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *