Calella acull la prova del Circuit Maresme amb 200 participants de totes les edats

La cursa s’ha realitzat en benefici de la Fundació Miquel Valls amb la lluita contra l’Esclerosi Lateral Amiotròfica.

200 atletes han competit aquest dissabte a la prova de Calella del Circuit Maresme 5k que s’ha portat a terme al Passeig Manuel Puigvert.

Els atletes han fet dues voltes al Passeig entre el monument de la sardana i la piscina municipal.

El guanyador d’aquesta edició ha estat el triatleta Sergi Matas amb una marca de 16′ 47″.

”Ha sigut a última hora que he volgut participar en aquesta cursa, no ho tenia molt clar. Ha estat bé. He començat molt ràpid, massa fort i m’he despenjat ja del primer grup fins el primer kilòmetre i després he anat a menys però he aguantat”

La mataronina Clara Hernández ha estat la primera en completar l’etapa amb una marca 21’00”.

“Aquesta és la primera vegada havia fet la mitja marató que va cap a Pineda però aquesta cursa de 5 m’ha agradat moltíssim perquè és molt curta, és molt intensa, és molt entretinguda i al ser dues voltes quan te’n adones ja estàs tornant, crec que repetiré.”

El primer calellenc en arribar a la meta ha estat en Sergi Ariaca amb una marca de 17’58”.

“És bastant dur pel vent quan vas cap allà,vas un ritme fort i quan gires notes molt la calor i xafogor, però molt content de córrer a casa ja l’havia corregut també l’any passat. També he corregut la mitja amb el suport del públic això és més fàcil.’”

La primera calellenca en arribar amb una marca de 24’05” ha estat la Sujata Casillanis amb 13 anys.
“Porto dos anys fent curses aquí. El primer any que hi vaig participar vaig quedar primera de la general femenina. Cada any he volgut venir aquí a la cursa i m’ho he passat molt bé.”

I el mataroní Isidre Ferrer amb 81 anys ha estat el participant amb més edat del campionat; completant el circuit en 34’02”.

“Al matí he corregut dues carreres ara aquesta i demà més. Si no entrenes bé no aguantes. Aquesta hi vinc sempre perquè és plana. Lo que passa es que jo a la fusta he de frenar per por de caure. Allà freno.”

Des de l’organització estan molt satisfets per la participació d’aquest any. Manel Vicente: “Ens hem apropat a unes 200 persones i això és una satisfació,gent que hi participa tant poden córrer com poden caminar i venir aquí al passeig a fer una prova esportiva col.laborant amb una causa solidària com es l’Ela i que a més una entitat d’aquí Calella.”

La competició es realitza a Santa Susanna, Arenys de Mar i Calella. Enguany, però, només es realitza a Calella. El responsable de l’empresa Gesport, organitzador de la cursa, espera que l’any que ve tornin els altres municipis. “En el municipi d’Arenys es va deixar de fer i esperem recuperar-ho per l’any que ve per tant aquesta edició ha estat l’única que s’ha fet. O sigui Calella ha estat l’única ciutat que ha acollit el maresme 5k. Esperem l’any que ve tornar a recuperar Arenys de Mar que era també una de les curses que agradava moltíssim a la gent”

En acabar la competició s’ha fet l’entrega de trofeus.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *