Òscar Sánchez, amb l’obra “L’utima guàrdia” s’endú el Premi d’Honor Trofeu Carpinell d’enguany

2016 carpinell 1 Òscar Sánchez la última guardia Trofeu Carpinell

Dissate es va reunir el jurat i va decidir els guanyadors de la 25ena edició del Trofeu Rafel Carpinell que otorga Fotofilm Calella.

jurat foto filmAhir dissabte al matí es va reunir a le instal·lacions de Foto Film Calella a la Fàbrica LLobet-Guri el jurat qualificador del 25è Trofeu Rafel Carpinell de Fotografía, format per Mercè Mayol i Agustín Padilla del cos de jurats de la Federació Catalana de Fotografia i Jordi Pérez, tècnic de l’Arxiu Històric Municipal de Calella. El jurat va visionar 94 fotografies presentades per 32 autors participants.

El premi d’honor Trofeu Carpinell, Medalla d’Or de la Federació Catalana de Fotografía (FCF) i 120€ és per Òscar Sànchez, amb l’obra “L’última Guardia“. Una presa de les Torretes de nit a la posta del Sòl.

 

2016 carpinell 2 Joan Josep Canal CALELLA DES DE LA FINESTRA Segon PremiEl segon premi, Medalla de Plata de la FCF i 50€ és per Joan Josep Canal, per l’obra “Calella des de la finestra“. Una imatge de Calella des de l’interior del Far.

2016 carpinell 3 Quim Botey La riera i el tren Tercer PremiEl Tercer Premi, Medalla de Bronze de la FCF i 50€ per Quim Botey, amb l’obra “La riera i el tren“, capturant el pas del tren pel pont de fusta de la Riera Capaspre.

El Trofeu Rafel Carpinell és obra de l’artista Moisés García.

Les fotografies guanyadores van al Museu-Arxiu Municipal. Pel fet que Rafel Carpinell va ser responsable de la Fira de Calella i l’Alt Maresme durant anys, FotoFilm entrega sempre el premi dins els actes de la Fira. Les obres s’exposaran en un dels estands de l’entitat dins el recinte firal i durant tots els dies de la Fira.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat