Calella agafarà dissabte el relleu de Sant Cugat com Ciutat del Bàsquet Català

En una cerimònia que es farà a la població vallesana i que inclourà activitats esportives i d’exhibició. Hi ha prevista l’assistència de l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini.

Serà l’acte protocolari del traspàs del títol a Calella. Segons ha confirmat el consistori santcugatenc, començarà a les 10.30h al Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler amb l’actuació d’un grup amb habilitats especials de bàsquet que faran un taller amb jugadores alevines i un espectacle d’acrobàcies i esmaixades.

Després es jugaran partits entre esportistes de la Unió Esportiva Sant Cugat i del Qbasket Sant Cugat, dues entitats que s’han implicat en la Ciutat del Bàsquet Català del 2017. Al migdia hi haurà els parlaments, amb les intervencions de les batlleses de les dues ciutats que es faran el relleu; a més del president de la Federació Catalana de Basquetbol, Joan Fa.

Amb aquest acte arrencarà l’any de Calella com a Ciutat del Bàsquet Català. El CB Calella té previst fer una presentació pública del programa d’activitats que impulsarà durant el 2018.

També al “videomaping” de la inauguració del Festimatge

Foto-Film Calella ha confirmat que la designació de Ciutat del Bàsquet Català 2018 serà present a l’espectacle audiovisual que donarà inici al Festimatge, el 7 d’abril. El videomaping projectat a la façana de l’Ajuntament Vell inclourà “unes pinzellades de l’esdeveniment”, segons es confirma en l’últim número de la revista Portaveu.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat