Tot a punt per la Festa Major de Pineda de Mar

Del 28 d’agost fins a l’1 de setembre Pineda de Mar viurà la seva Festa Major, amb un seguit d’activitats per tots els gustos i edats. Ja tenim el programa de Festa Major on hi ha música, balls, espectacles per a grans i petits, cultura i tradició. El pregó d’enguany anirà a càrrec de l’actor pinedenc Jaume Casals, i el de la Festaxic de la companyia El Replà.

Els actes s’iniciaran el dimecres 28 amb la tradicional repicada de campanes i Encesa del Campanar i Esclat amb Foc a l’Església Parroquial de Santa Maria. Seguidament al balcó de la Casa de la Vila es farà el Pregó de Festa Major a càrrec de l’actor pinedenc Jaume Casals. Es continuarà amb el correfoc a càrrec de les Forces Infernals del Poblenou i la Ruixada Popular. A les 23.00 h, la plaça Espanya acollirà l’espectacle inaugural de Festa Major: Lurrak, una producció de circ contemporani.
La música i els balls de Festa Major ompliran cada nit la plaça Espanya, amb l’Orquestra Maravella, la Serenata o La Grupestra.

No hi faltaran les Sardanes, gegants, castellers… ni la tradició amb la proclamació de la Pubilla i l’Hereu. Ni les activitats orientades al públic familiar. I pels més joves les nits amb Punks&Company, Hotel Cochambre i Freekiss, Disparaos, Bocamolls i Scaramouches, Senyor Peix, Cloud Covers, El Club de las Muñecas i DJ Slums.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *