Calella aporta un rècord de 23 tones d’aliments al Gran Recapte

Una nova xifra rècord en la fita solidària organitzada per la fundació Banc dels Aliments i que a Calella organitza Càritas. La recollida que es va fer entre divendres i dissabtes en set supermercats de la ciutat ha permès superar els 22.300 quilos que es van registrar l’any passat. I al conjunt del país sembla que aquesta campanya també batrà rècords perquè, segons les primeres estimacions, es podria arribar als 4 milions de quilos d’aliments.

El responsable d’aliments de Càritas Calella, Pep Vidal, ha confirmar la xifra de recollida a l’Info Migdia de Ràdio Calella TV. “Una vegada més hem batut un rècord: hem fet, aproximadament i a l’espera de fer el càlcul exacte, 23.200 quilos d’aliments. Una tona exacte més que l’any passat. El divendres va anar una mica fluix al matí pel temps, però després es va animar”, ha anunciat.

Vidal s’ha mostrar sorprès i agraït a parts iguals per la generosa contribució de Calella amb les famílies necessitades. En aquest sentit, diu que l’esforç que s’ha estat fent des de fa moltes setmanes ha quedat sobradament compensat. “Hem d’agrair a tothom, començant pels 142 voluntaris, Ràdio Calella TV, l’Ajuntament que ha posat a la nostra disposició la brigada per recollir els aliments, i a la gent de Calella que ha donat el que cadascú podia dins les seves possibilitats. Estem molt cansats però molt contents”, ha assegurat.

I ha afegit que el Gran Recapte permetrà cobrir les necessitats alimentàries de les famílies més necessitades del nostre entorn per unes setmanes concretes. En aquest sentit, Vidal ha apel·lat a seguir col·laborant amb les entitats benèfiques.

A continuació pots recuperar íntegrament l’entrevista a Pep Vidal, responsable d’aliments de Càritas Calella.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *