Sabors del Maresme, la nova marca gastronòmica de la comarca
![](https://www.radiocalellatv.cat/wp-content/uploads/2024/05/SABORS-DEL-MARESME-20240514-e1715680960712-720x340.jpg)
El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme ha creat una nova marca per impulsar el sector gastronòmic de la comarca i reivindicar el producte local. Es diu Sabors del Maresme, i agrupa restauradors, allotjaments i empreses d’esdeveniments, a més d’activitats gastronòmiques. Set establiments calellencs s’hi han adherit, pel moment: són Bahari Club, el Cielo, El Drac by Raül Balam, In-Geni, Nui Bech, Marítim i Neska Polita.
![](/banners/categories/Societat.jpg)
Sabors Maresme té l’objectiu de visibilitzar les empreses de la comarca vinculades a la gastronomia que treballen amb els productes de proximitat, singulars i identitaris de la comarca i destacar-ne la seva excel·lència.
Carme Ponsa és la presidenta del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme:
Sabors Maresme és el territori posat a taula, perquè és el que tenim tant a la terra com al mar, el que s’elabora i acabem menjant-nos. És una aposta del Consorci per posar en valor tot el que tenim, perquè a la nostra comarca tenim molt per oferir, i aquesta cultura culinària s’ha d’estendre al turisme local i fer-lo visible a tot el món.
La marxa s’ha presentat a l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar en el marc d’una taula rodona a la que hi han participat la responsable d’enoturisme del celler Bouquet d’Alella, Teresa Cerdà, el xef del Tresmacarrons, Miquel Aldana, un restaurant del Masnou amb estrella Michelin; i la directora del Màster en Innovació de la Gestió Turística i Investigadora de TURCiT, Emma Pla.
Sabors Maresme neix amb més d’una seixantena d’establiments adherits, però és un projecte dinàmic i en constant expansió, obert a que les empreses vinculades a l’enogastronomia de la comarca s’hi adhereixin i totalment gratuït.