Sabors del Maresme, la nova marca gastronòmica de la comarca

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme ha creat una nova marca per impulsar el sector gastronòmic de la comarca i reivindicar el producte local. Es diu Sabors del Maresme, i agrupa restauradors, allotjaments i empreses d’esdeveniments, a més d’activitats gastronòmiques. Set establiments calellencs s’hi han adherit, pel moment: són Bahari Club, el Cielo, El Drac by Raül Balam, In-Geni, Nui Bech, Marítim i Neska Polita.

Sabors Maresme té l’objectiu de visibilitzar les empreses de la comarca vinculades a la gastronomia que treballen amb els productes de proximitat, singulars i identitaris de la comarca i destacar-ne la seva excel·lència.

Carme Ponsa és la presidenta del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme:

Sabors Maresme és el territori posat a taula, perquè és el que tenim tant a la terra com al mar, el que s’elabora i acabem menjant-nos. És una aposta del Consorci per posar en valor tot el que tenim, perquè a la nostra comarca tenim molt per oferir, i aquesta cultura culinària s’ha d’estendre al turisme local i fer-lo visible a tot el món.

La marxa s’ha presentat a l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar en el marc d’una taula rodona a la que hi han participat la responsable d’enoturisme del celler Bouquet d’Alella, Teresa Cerdà, el xef del Tresmacarrons, Miquel Aldana, un restaurant del Masnou amb estrella Michelin; i la directora del Màster en Innovació de la Gestió Turística i Investigadora de TURCiT, Emma Pla.

Sabors Maresme neix amb més d’una seixantena d’establiments adherits, però és un projecte dinàmic i en constant expansió, obert a que les empreses vinculades a l’enogastronomia de la comarca s’hi adhereixin i totalment gratuït.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *