Calella commemorarà la Diada Nacional amb la tradicional ofrena a Rafael Casanova

Diada 2020

Calella celebrarà demà la Diada Nacional de Catalunya amb un acte institucional. Serà demà, Onze de Setembre, a les 11.30 h a la plaça de Catalunya amb la tradicional ofrena a Rafael Casanova, suspesa l’any passat per la Covid. Enguany es recupera el simbòlic acte i comptarà amb la participació de tots els grups polítics amb representació al consistori i també d’entitats.

L’acte commemoratiu s’iniciarà amb la tradicional hissada de la Senyera. L’alcaldessa serà l’encarregada de fer l’ofrena floral i d’iniciar el torn de parlaments. Enguany hi podran tornar a participar tots els partits polítics i entitats de la ciutat. Com sempre, l’acte el tancarà l’Himne nacional d’Els Segadors amb una representació del Cor Harmonia Calellenc. Tot plegat, es podrà seguir en directe per Ràdio Calella Televisió, a través de l’emissora al 107.9 i pel web www.radiocalellatv.cat.

El que tampoc hi haurà aquesta Diada és la tradicional Marxa de Torxes que es feia cada vigília a l’Onze de Setembre. La territorial de l’ANC-Calella per la Independència ha decidit suspendre-la per motius organitzatius i sanitaris tal com explicava aquesta setmana a Ràdio Calella TV el portaveu de l’entitat, Josep Barri.

Al final hem decidit que no farem cap acte alternatiu. Més que res perquè la marxa la portem celebrant 10 anys i té una personalitat pròpia de marxa. Vam plantejar fer concentració, però l’esperit de cada any era fer la marxa i si no es pot fer aquest any, esperarem moments millors.

Amb tot l’Ajuntament també demana als ciutadans que ho desitgin que participin en la Diada Nacional i els emplaça a penjar dels balcons senyeres i domassos.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *