Una nova defunció per Covid a l’Hospital de Calella

El nombre de pacients ingressats per Covid als centres de la Corporació ha experimentat aquests darrers dies un petit repunt. Actualment hi ha 11 persones ingressades repartides entre els hospitals de Calella (6) i Blanes (5). Des del darrer recompte de dilluns, a l’Hospital Sant Jaume de Calella s’han registrat 3 ingressos i s’ha donat una alta. També s’ha produït una defunció després de dies sense cap traspàs per la malaltia en el centre sanitari.

Pel que fa a l’Hospital de Blanes, i també respecte al recompte de dilluns, no s’ha registrat cap ingrés ni defunció i s’han donat 4 altes, una de les quals ha estat un trasllat en un altre centre i una segona és d’un pacient que ja ha negativitzat, però continua hospitalitzat al centre.
En el conjunt dels centres de la Corporació, actualment hi ha 4 professionals en aïllament.

Respecte a les dades epidemiològiques a Calella: en els darrers set dies s’han diagnosticat 5 casos amb proves PCR o test d’antígens i 22 en els últims 15 dies. L’índex de risc local es manté baix i és de 33,64. La rt se situa en el 0,32, mentre que la incidència per cada 100.000 habitants és de 104,88.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *