Calella deixa petjada al “Pasapalabra”

Fotografia del programa "Pasapalabra" de Mediaset

Fernand ha participat en tres programes de “Pasapalabra”. Tot i que no ha guanyat cap premi per ella ha estat una experiència molt agradable i de superació.

El programa televisiu es trobava en un punt emocionant quan Isabel Fernand va entrar en escena. El concursant veterà Jero Hernández tenia la possibilitat de guanyar 766.000 € però un error del mateix va situar a la calellenca en possible guanyadora, diu.

El primer dia estava molt nerviosa però amb l’ajuda dels companys vaig arribar al “Rosco” i no en vaig sortir tan malparada com jo pensava. Al començament hi ha una prova que es diu “la silla azul”, en la qual el concursant que ha perdut el dia anterior fa una prova a dos errors contra un aspirant. El concursant que va perdre el dia anterior era un senyor que portava 120 programes. Quan vaig veure que em tocava amb ell vaig pensar: no passaré d’aquí. Però va ser el revés, ell va fallar.

Els dies posteriors, la seguidora del programa va agafar confiança però va acabar a “la silla azul”, sense guanyar res però amb ganes de tornar Fernandez diu que “ha guanyat una satisfacció personal” i que la seva motivació no eren els diners sinó un repte personal.

Vaig anar a un càsting obert on et fan una sèrie de proves, com si fos un examen per escrit, els “roscos” amb temps i sense temps. I després seleccionen 10 persones de cada torn, al principi erem uns 50. I al mes de maig em van trucar per participar.

A partir d’aparèixer en el programa, la concursant destaca que ha viscut moments curiosos per Calella quan la gent la reconeix. La podrem tornar a veure en pantalla al setembre quan el programa torni en emissió.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *