Vespres Musicals al MUTUR, una visita al museu amb música i cava

Instal·lacions del Museu del Turisme

Els Vespres Musicals al MUTUR és una activitat que té com a objectiu dinamitzar el Museu del Turisme de Calella amb una activitat que consisteix amb una visita lliure al museu acompanyada de música jazz i chill-out amb una copa de cava i pels menors un refresc.

Actualment el museu acull l’exposició general i l’exposició temporal “Dones: ficcions i realitats”. Ens ho explica M. Lluïsa Fernàndez, directora del Museu-Arxiu Municipal Josep Maria Codina i Bagué.

És una activitat que va tenir molt d’èxit, enguany és la tercera edició i sempre ha tingut una bona acollida. Una visita que es fa més agradable, dinàmica i permet gaudir en tots els sentits d’aquesta visita al Museu del Turisme.

Tothom que ho vulgui podrà participar en aquest passeig amb fil musical entre les exposicions del Museu del Turisme. Per això cal assistir a les 19.00 h, aquest dijous 8 d’agost o bé, a les pròximes edicions que es realitzaran el 22 d’agost i el 5 de setembre. El preu de l’entrada és de 2 € i 1 € l’entrada reduïda.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *