Un llaç groc al mar format amb caiacs reclamarà la llibertat dels polítics empresonats

Comencen les activitats de commemoració del primer aniversari del referèndum de l’1 d’octubre. Diverses entitats, entre les quals es troben la plataforma Seguim, Òmnium Montnegre i gent particular, han organitzat la formació d’un gran llaç al mar fet amb caiacs de color groc.

Jaume Planas és un dels organitzadors de l’acte, que es farà aquest diumenge i en el que hi participaran 19 caiacs grocs i embarcacions de Sant Pol de Mar i de Pineda de Mar.

Per aquest diumenge tenim planejat fer un llaç groc amb caiacs al mar, al costat de la Roca Grossa. Participaran entre unes 30-35 persones, entre els palistes, els que porten els caiacs grocs, després hi haurà caiacs dobles i allà portaran un domàs de “Llibertat presos polítics”. Després, també ve l’embarcació de vela llatina de Sant Pol, que portarà estelades i es posarà a la part de dalt del llaç; i també venen dues veles llatines de Pineda amb les pancartes de “Llibertat presos polítics”.

Planas ha explicat que sortiran de la base nàutica a les 8h i està previst fer una fotografia a les 10h. També faran imatges aèries amb dron. Les entitats convocants han animat als ciutadans a fer fotografies des del mirador de la Roca Grossa.

La formació d’aquest gran llaç groc s’inclou en els actes que recordaran els fets de l’1 d’octubre de 2017. Durant diversos dies, Calella es bolcarà amb tot tipus d’activitats socials, culturals i reivindicatives.

Forma part també de les activitats que diem de commemoració de l’1 d’octubre. L’Ajuntament inaugura la plaça Primer d’Octubre, després inaugura l’exposició que va ser prohibia a ARCO, hi ha una marxa prevista pels col·legis electorals, hi ha l’estrena el dia 6 del documental que està preparant l’Ernest Vila.

Totes les activitats de commemoració de l’aniversari de l’1-O les podran seguir a través de Ràdio Calella TV.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra a Jaume Planas, organitzador de l’activitat.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *