Calella donarà diumenge el testimoni de la Ciutat del Bàsquet Català a Reus

Acte celebrat a Sant Cugat en què Calella va iniciar els actes de Ciutat del Bàsquet Català

En un acte al Pavelló Municipal d’Esports del Parc Dalmau (12.00h) en què es tancaran els actes de celebració que el bàsquet calellenc ha dut a terme en l’últim any, que també ha estat el del cinquantè aniversari del Club Bàsquet Calella i el del norantè de la pràctica de l’esport a la ciutat. Per a l’acte de traspàs, l’entitat ha preparat una gran festa amb la participació de castellers, geganters, diables, músics i clowns. Les activitats començaran a les nou del matí i a la tarda es traslladaran a la polivalent de la Fàbrica Llobet-Guri, on s’hi farà un dinar de germanor.

Una comissió d’exjugadors del CB Calella, els legends, han muntat per diumenge al matí al Pavelló Municipal un torneig festiu obert a tothom amb inscripció prèvia. Al migdia, els més petits del club sortiran a la pista per mostrar les seves habilitats.

L’espectacle de comiat de la Ciutat del Bàsquet Català comptarà amb la participació dels Geganters, els Maduixots, els Udols de Foc, els alumnes de l’Escola de Música de Can Llobet i els Saliclowns. Li seguiran els parlaments dels alcaldes de Calella i Reus, Montserrat Candini i Carles Pellicer, i del president de la Federació Catalana de Bàsquet, Joan Fa. Es podrà seguir en directe per Ràdio Calella TV a partir de les 12.00h.

A la tarda, la festa es traslladarà a la Fàbrica Llobet-Guri amb un dinar de germanor a preus popular, la projecció d’Historietes per a la història i música en directe amb els Old guitars.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *