El calellenc afectat per la presumpta estafa immobiliària a Mallorca: “Espero recuperar els diners”

Ràdio Calella TV ha recollit el testimoni d’un dels prop de 200 afectats per la presumpta estafa immobiliària destapada l’estiu passat a Mallorca i que ascendiria als 5 milions d’euros. En relació a aquest cas, aquesta setmana s’ha detingut a l’empresari Carlos García Roldán, en el marc d’un dispostiu policial coordinat per la Guàrdia Civil.

L’afectat, un calellenc que vol preservar la seva identitat, ha explicat que va donar una entrada 15.000 euros per la compra d’un habitatge que no s’ha acabat construint. En una entrevista a l’Info Vespre ha dit que ha presentat una denúncia i que confia que al final podrà recuperar els seus diners.

L’afectat ha explicat que va ser conscient de la presumpta estafa sis mesos després d’haver firmat l’entrada per la compra de l’immoble.

Jo m’adono quan, anava on tenia ell la botiga i estava sempre dient: “no l’arquitecte ha de… que el balcó resulta que es passa uns centímetres i s’ha d’esperar” . Anava, anava i anava, i sempre el mateix. I després ja va marxar en Carlos i ens vam adonar que era una estafa.

En el seu cas, va avançar pel pis uns 15.000 euros, als quals l’hi suma el cost de les gestions. El calellenc, que com la resta d’afectats ha presentat denúncia, confia en recuperar els diners.

20.000 euros que ell deia el 10% de la habitatge. Però clar després tots els papers que donava era tot fals. […] Jo espero recuperar, però clar el temps dirà tot, si recupero tots els diners, una part o no sé. […] Jo mira tinc un problema perquè m’ha estafat, però hi ha gent allà que ho té molt malament.

Els investigadors creuen que García Roldán va marxar abans que s’ordenés, l’agost passat, la batuda contra la trama. El jutjat d’instrucció número 3 de Palma va dicar llavors una ordre internacional de cerca i captura que ha permès, aquesta setmana, la seva detenció. Ara està pendent d’extradició.

A continuació podeu recuperar íntegrament l’entrevista. 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *