Calella en Comú demana una reunió per coordinar la resposta als incidents que s’estan produint darrerament

Inquietud a les files dels comuns pels darrers incidents que s’han produït a Calella, i davant els quals consideren que caldria donar-hi una resposta coordinada i unitària. És per això que han demanat una reunió dels portaveus dels Grups Municipals a l’Ajuntament de Calella, però no en són gens optimistes.

El portaveu de Calella en Comú, Sebastián Tejada, ha concretat a quins incidents fan referència, però preveu –i lamenta– que la seva petició no serà atesa.

La falta de formalitat d’alguns grups de joves en la utilització de les mascaretes, les botellades que s’estaven organitzant, l’incivisme… en definitiva, situacions que ens amoïnaven i que pensàvem que requeria d’una estratègia coordinada per part de tots els grups municipals. Per això vam demanar la reunió deportaveus, però molt em temo que no la tindrem.

“No podem estar tranquils”, ha afegit Tejada, per a qui no resulta suficient que l’inspector en cap de la Policia Local deixés planificada la temporada d’estiu abans de jubilar-se. “Passen moltes coses en el dia a dia i s’han de prendre decisions constantment”, ha conclòs.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.