“Òmnium en ruta” s’atura avui a Calella

El vicepresident d'Omnium, Marcel Mauri, durant la presentació de la campanya d'estiu de l'entitat
El vicepresident d'Omnium, Marcel Mauri, durant la presentació de la campanya d'estiu de l'entitat

L’activitat d’Òmnium no s’atura a l’estiu, ni per la pandèmia. L’entitat ha posat en marxa una campanya d’estiu per arribar a una quarantena de poblacions del principat per explicar les seves activitats i projectes. I avui, la caravana farà parada a Calella. S’instal·larà al Passeig Manuel Puigvert amb propostes per a tots els públics i amb la participació de Blanca de Llobet, membre de la Junta Nacional d’Òmnium, i de la cuinera Ada Parellada. Un altre dels eixos d’“Òmnium en ruta” és la cultura, amb la presentació de l’últim Premi Sant Jordi a càrrec del seu autor, David Nel·lo.

Respectant les mesures sanitàries i els protocols de seguretat, Òmnium portarà aquesta tarda a Calella la seva campanya d’estiu, que està en ruta pel principat amb una caravana que avui s’aparcarà al Passeig Manuel Puigvert. L’objectiu és donar a conèixer l’entitat i les seves tres línies d’acció: llengua, cultura i país; tal com ha explicat Blanca de Llobet, membre de la Junta Nacional, que aquesta tarda participarà de les activitats organitzades.

Hi ha molta gent que coneix la nostra vessant de país, de política, que és molt important ara perquè tenim el president a la presó; però volen explicar que Òmnium és molt més. És també cultura i llengua, que és pel que va néixer.

Les activitats d’Òmnium en ruta començaran a les sis de la tarda amb un espectacle d’animació infantil de la companyia Teatre sobre rodes. Seguidament es farà la presentació de l’últim Premi Sant Jordi, Les amistats traïdes, a càrrec del seu autor, David Nel·lo.

El programa també inclou una tertúlia sobre temes d’actualitat, amb la participació de Blanca de Llobet i la cuinera Ada Parellada. Lligat amb la seva campanya CoronaCiao, segur que es parlarà de la fugida de Carles de Borbó després de destapar-se la seva participació en un presumpte delicte de frau fiscal i blanqueig de diners.

Estem vivint una de les injustícies més flagrants que s’han produït a l’Estat espanyol. Ara que ha quedat demostrat, i a més ells mateixos ho han explicat, que el Govern ha participat en la fugida del personatge (…) Des d’Òmnium no deixarem de demanar que la democràcia que propugnen faci la feina i que se’l porti a respondre dels seus delictes.

Després de la tertúlia sobre temes d’actualitat, es farà la projecció d’un dels curts finalistes del Festival Confinats en Curt del VOC.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat