Calella en Comú demana una reunió urgent del Consell Escolar Municipal

escola_inclusiva

En plena polèmica sobre el decret de matriculació que està preparant el departament d’Educació, que entre d’altres té per objectiu evitar la segregació escolar; Calella en Comú ha anunciat que demana la convocatòria urgent del Consell Escolar Municipal per analitzar quin ha estat el funcionament de la matrícula viva a Calella i fer-ho amb prou marge de maniobra per reclamar que es corregeixin possibles desajustos de cara al curs vinent, el 2020-2021. El regidor Sebastián Tejada ha explicat en una entrevista a La Ciutat que l’òrgan municipal no té competències sobre això, que recauen en el departament, però que hi ha possibilitat d’intercedir-hi.

Tejada ha explicat en una entrevista a La Ciutat que el seu objectiu també és evitar la segregació i garantir la correcta distribució dels recursos en funció de la tipologia d’alumnat.

Volem que la distribució dels alumnes amb la seva complexitat es faci de manera equitativa i no hi hagi escoles amb una proporció més elevada, i d’altres que estiguin preservades. De tal manera que els alumnes puguin rebre uns recursos adequats i no es dispersin de forma poc equitativa.

Tejada ha exposat que aquesta qüestió és de vital importància a Calella, on l’oferta d’educació infantil i de primària es reparteix pràcticament a parts iguals entre els dos centres educatius públics i els dos concertats.

En un altre ordre de qüestions, Calella en Comú també ha traslladat a l’equip de Govern la petició perquè es reuneixi la comissió de la Q de Qualitat de la platja després del temporal Gloria. És l’òrgan de coordinació que garanteix el correcte estat del litoral.

Aquest any creiem que és particularment important que es faci aviat perquè després del temporal Gloria la platja ha quedat afectada, una guingueta especialment, i encara hi ha restes de matèria orgànica i entre tots hauríem de contribuir a accelerar la posada a punt de la platja perquè estigui en perfectes condicions per Setmana Santa, complint les exigències de la Q de Qualitat.

Enguany, la Setmana Santa caurà abans i se celebrarà entre el 6 i 12 d’abril.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat