Calella es promociona a la Fira Internacional de Turisme de Madrid

L'alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, a Fitur

Avui ha començat la 38ª edició de Fitur, la Fira Internacional de Turisme de Madrid, i encapçalant la delegació local hi ha l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini.

Des de Madrid, l’alcaldessa ha explicat que Calella té una puntuació online de 8,47 sobre 10, una valoració que han fet els usuaris a través de les xarxes socials. Candini ha destacat la importància de consolidar Calella com a destinació de turisme intel·ligent.

“Estem treballant des de ja fa mesos en una destinació que anomenem de turisme intel·ligent. Això vol dir que tota la promoció de Calella a internet i a xarxes socials i la monitorització diària que en fem tenim una reputació online molt alta, una valoració que dóna per part dels usuaris, insisteixo, que això és una valoració que puntuen a partir de Facebook, Twitter, Instagram i altres mitjans amb una puntuació online global de 8,47 sobre 10. Tenim una nova web de turisme en 6 idiomes”

Candini també ha assenyalat que el 2017 ha sigut una de les cinc millors temporades per a Calella, amb una mitjana d’ocupació del 74%.

“[…] En el cas de Calella, el 2017 ha estat una de les cinc millors temporades. Hem tingut una mitjana d’ocupació pràcticament del 74%, 4 punts més en relació al 2016 i pràcticament dos milions de pernoctacions”

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra a l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *