ACTUALITZACIÓ | Un descuit en un caixer acaba amb una baralla al centre de Calella

Enrenou aquest migdia al carrer Amadeu de Calella per una baralla entre dos homes. Segons fonts municipals, els fets han passat quan un d’aquests homes ha anat a treure diners del caixer i se’ls ha deixat. S’hauria adonat que no duia els diners mentre comprava en un altre establiment, moment en què ha tornat al caixer i s’ha trobat amb un altre individu operant en el mateix terminal. En veure’l, l’ha acusat directament d’haver-se quedat amb els seus diners. El fet ha provocat una baralla entre els dos homes que ha acabat amb el segon individu amb lesions lleus al nas. No es descarta que l’agredit presenti denúncia en les pròximes hores.

ACTUALITZACIÓ I Finalment, amb la informació facilitada per l’entitat bancària, els diners no han estat “sostrets o apropiats” per ningú, ja que el caixer al no estar agafats se’ls ha tornat a l’interior de forma automàtica. Per la seva banda, l’ Hospital informa que les lesions són de fractura al nas. Això vol dir que l’autor de l’agressió serà investigat per un delicte menys greu de lesions.

Altres versions apunten que l’home no hauria tingut un descuit, sinó que la màquina s’hauria bloquejat en mig de l’operació i ha entrat a l’entitat bancària a demanar ajuda. Moment en què el segon individu hauria, presumptament, aprofitat per agafar els diners.

Arran del succés, l’entitat bancària farà una revisió de les càmeres de seguretat per esclarir els fets.

Fins al lloc dels fets s’han desplaçat diverses dotacions de la Policia Local i del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). No consten detencions.

Els fets han creat molta expectació entre les persones que en aquell moment passejaven per la confluència dels carrers d’ Amadeu amb Església.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *