Calella es promociona com a destinació turística a Dinamarca

Fotografia cedida per l'Ajuntament de Calella

Durant tot el cap de setmana, Calella participarà a la fira danesa Ferie for alle promocionant-se com a destinació turística especialitzada en turisme familiar i esportiu –aprofitant la designació de Vila Europea de l’Esport 2016–, a la vegada que presentarà la seva oferta per al segment de mercat sènior, modalitat en la qual està homologada per SEGITTUR.

La fira dels viatges que se celebra a la ciutat danesa de Herning compta fins diumenge 28 de febrer amb la presència de Calella, que hi assisteix per a mostrar i promocionar la seva oferta turística. Se centra en les possibilitats que ofereix en l’àmbit familiar, esportiu i sènior.

L’any passat, els establiments d’allotjament de Calella van comptabilitzar 52.964 pernoctacions de turistes escandinaus. Tot i que representar tan sols el 3,05% del total d’estades, aquesta va ser un 33% superior al 2014.

Catalunya va rebre 731.600 turistes provinents dels Països Nòrdics entre agost del 2014 i juliol del 2015; la qual cosa els situa com a setè mercat internacional emissor. És el primer en importància quant a la despesa mitjana (141 euros diaris).

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *