Ja es poden comprar les entrades pel Festival La Crida

Ebri Knight és un dels caps de cartell de La Crida
Ebri Knight és un dels caps de cartell de La Crida

L’organitza Calella pels Refugiats i les entrades són molt més barates anticipades que a taquilla. Ara costen 6 euros i el dia del Festival en costaran 10.

IMG-20170428-WA0014Els organitzadors del festival La Crida ja han posat a la venda les entrades per aquest esdeveniment solidari a favor de les persones refugiades. Les entrades es posen a la venta a diferents punts de la geografia catalana, com per exemple a Calella, poblacions properes, i sobretot Girona i Barcelona. Ho ha explicat un dels membres de l’entitat organitzadora, Ernest Vila: “En tenim 1.000 a la venta. Anticipades són 6€ i a tquilla 10€. Hem buscat molts llocs on trobar-les. A Calella és al faristol i cafeteria l’Express. A Sant Pol a l’ombra d’un sifò. A Malgrat de Mar a la llibreria La Pilona, a Mataró al Cafè de Mar, a Girona al Casal el Forn, a Granollers a J.P Perruquers i a Barcelona a La Nostra Pasta, al barri de Gràcia“.

Per Calella es repartiran díptics i cartells amb els actes del Festival. El dia 13 es farà el festival de nit, i les actuacions les obrirà Dance Crasher i seguiran grups com Ebri Knight, Lágrimas de Sangre, i tancarà la nit Ital Youth Sound. I el dia 27 de maig es farà un festival de dia al Passeig Manuel Puigvert, d’un caire més familiar. Hi haurà una trobada de caus del Maresme, una actuació castellera dels Maduixots, vermut musical, dansa amb Àurea Troupe i activitats de lleure, a més d‘Udols de foc, el pallasso Fer Catastrofer i tancarà el dia PD Aborígens.

Ernest Vila comenta que a part del cartell d’activitats, l’organització d’un festival així implica múltiples tasques. “Tot això ho hem resumit perquè hi ha moltes coses. Ho fem tot entre totes, menús, dissenys, ara promocionen els esdeveniments del Facebook amb publicitat, etc…

Les assemblees preparatòries es reuneixen cada dues setmanes i han treballat en comissions.

Aquí podeu escoltar l’entrevista sencera a Ernest Vila, emesa a l’Info Vespre

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat