Calella et porta el Sant Jordi a casa

sant jordi resolució

La festa del llibre i de la rosa no es podrà celebrar com tradicionalment perquè les mesures de confinament impedeixen treure parades al carrer i tenir les botigues obertes; aquest any haurà de ser diferent. És el lema que ha escollit l’Ajuntament de Calella per presentar la iniciativa que prepara pel pròxim 23 d’abril i que es durà a terme gràcies a la col·laboració de Ràdio Calella TV. S’està tancant el cartell d’un festival cultural i lúdic per seguir-lo en família, des de casa i a través de la ràdio -107.9FM- i d’Internet –radiocalellatv.cat i FB. Pel moment, hi ha confirmades les participacions de la contacontes Sílvia Serra –que durant aquesta quarantena està acumulant molts joves seguidors als directes que fa a IG- i els cantants Miquel Abras, Guillem Roma i Magalí Sare.

Des del Govern Municipal, el tinent d’Alcaldia Marc Buch ha explicat que la voluntat és que els calellencs i calellenques no deixin de celebrar una diada tan assenyalada com Sant Jordi.

Volíem que es pogués celebrar d’alguna manera, perquè és una data molt assenyalada, i vam pensar que la millor opció serà portar el Sant Jordi a les cases de Calella. A través del mitjà de comunicació públic oferirem diverses activitats relacionades amb la diada: des de contacontes, recomanacions literàries, tallers florals, actuacions…

El festival cultural i lúdic per celebrar la diada a casa es podrà seguir el dijous 23 d’abril per Ràdio Calella TV. La programació es desenvoluparà de 10 a 14h i de 17h a 21h en emissió simultània pel 107.9FM i, en línia, per radiocalellatv.cat i al perfil de Facebook. Les invervencions dels convidats també es podran veure en directes als seus comptes d’IG.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat