Calella explica la seva oferta per al turisme familiar a la Feria Bebé

Imatge d'arxiu

La destinació local s’ha promocionat a la fira de referència dirigida a la família a nivell nacional, on es donen cita les principals marques relacionades amb el sector i l’entorn del nadó, la infància i la maternitat. Les activitats a la platja i al mini club, les rutes de senderisme que es poden fer amb cotxet i els esdeveniments culturals són algunes de les propostes que Calella ha donat a conèixer als visitants de Feria Bebé, que es va celebrar el passat cap de setmana a Fira de Barcelona.

L’assistència a la fira barcelonina s’emmarca en l’objectiu de promocionar Calella en el mercat de proximitat català. Entre maig i octubre del 2018, els visitants del país van realitzar un total de 35.788 pernoctacions.

Des de l’àrea de Turisme es confirma la participació de Calella a la campanya Hola Família!, que es va estrenar l’any passat. Tindrà lloc del 7 al 9 de juny, quan es programaran tot un seguit de propostes lúdiques i culturals per gaudir en família, així com activitats gratuïtes i descomptes especials.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *