“La Botiga al Carrer Està de Moda”: un nou format fusió per a la promoció del comerç local

Tota l’oferta comercial, i especialment la de moda i noves tendències en maquillatge i perruqueria, ocuparan els carrers de Calella del 10 al 12 de maig. Serà el cap de setmana de “La botiga al carrer està de moda”, que és el resultat de la fusió de les dues propostes que fins ara es feien per separat però que juntes volen ser encara més potents, amb l’objectiu de promocionar i dinamitzar les botigues de Calella. L’organització recau ara en l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Calella; tot i que l’empresa FestaMusic continuarà implicada en els flaixos i les desfilades de models.

La tinent d’Alcaldia Núria Parella ha avançat a Ràdio Calella TV que desapareix la gran passarel·la de moda que es feia a la Riera Capaspre, que es transforma en tres de format més petit que s’escamparan pels carrers de l’eix comercial.

Era molt espectacular però si volem potenciar les botigues dels carrers hem cregut adient fer-ne més, no una de gran; tot i que no vol dir que siguin petites. En una de les pasarel·les ens hi col·labora la Lydia Díaz, que és una de les professionals que ens ajudaran en les pasarel·les.

Les passarel·les es faran dissabte a la Plaça de l’Església (19h) i diumenge al carrer Església entre Cervantes i Balmes (12.30h) i al carrer Matas i Rodés (19.00h).

A banda de treure la botiga al carrer, durant tot el cap de setmana es podrà participar en activitats i tallers de la mà dels comerciants, i hi haurà animació i zones de joc per als infants. La idea és despertar els sentits quan es passegi per Calella.

Tindrem coses d’olfacte, d’oïda, de tacte i de vista: música al carrer, manualitats o tallers de fer sabó, tapes de moda a càrrec de bars, restaurants i pastisseries (…) Hi haurà ’fotomatons’, xarangues pel carrer, dj’s, repartiment de globus, maquillatge per la mainada… S’ajuntaran totes les activitats i es treuran al carrer”

L’asociació de comerciants i l’Ajuntament de Calella són els artífexs d’aquest nou format que concentra les dues activitats i una àmplia programació en un sol cap de setmana. Amb tot, l’empresa FestaMusic continuarà implicada en la logística de les passarel·les.

Ho estem fent amb l’Associació de Comerciants, està bé canviar els esdeveniments perquè no sigui repetitius (…) FestaMusic seguirà col·laborant, perquè tot ho fem amb empreses de Calella. Tot el que té a veure amb els models, la il·luminació, etc; ho faran ells, perquè ho fan molt bé i són molt professionals.

Tot i que el pressupost no està encara tancat, Parella assegura que el cost total serà inferior a la suma de les dues accions quan es feien per separat.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *