Calella ha rebut la visita de cinc periodistes esportius i un empresari invident de la Xina

Han vingut arran d’un presstrip -viatge de premsa- organitzat per l’Agència Catalana de Turisme. Amb el nom de “Front Runner”, els sis xinesos, juntament amb el director del Centre de Promoció Turística de Catalunya a la Xina, Antonio Li, han pogut fer una passejada per les instal·lacions esportives del municipi.

El running s’ha convertit en l’esport de moda a la Xina, i han passat d’organitzar 12 maratons a fer-ne 134 en un any. Per això, el principal objectiu dels periodistes és fer una crònica sobre la Marató de Barcelona i l’esport a Catalunya.

Gràcies al distintiu “Vila Europea de l’Esport”, atorgat el passat mes de novembre pel Parlament Europeu, Calella ha estat un dels municipis seleccionats per formar part de la ruta, juntament amb ciutats com Girona o La Roca del Vallés. A això hi cal sumar l’estada d’un grup de futbolistes xinesos a Calella el passat mes de febrer, coincidint amb la celebració de l’any nou xinès.

El grup ha visitat el Far de Calella on els esperava una delegació del Club de Futbol Calella per mantenir un intercanvi d’impressions sobre l’esport i l’estada dels futbolistes xinesos. Seguidament, els periodistes han pogut observar de primera mà les instal·lacions esportives del municipi: el Crol Centre, l’Àrea Esportiva “La Muntanyeta” i el Camp de Futbol de Mar.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *