El CB Calella presenta el logotip commemoratiu de la Ciutat del Bàsquet Català 2018

WhatsApp Image 2017-12-27 at 09.54.52

Els jugadors de l’entitat van lluir-lo a les noves samarretes de la temporada durant la Festa de Nadal que van celebrar dissabte al Pavelló Municipal d’Esports del Parc Dalmau. El Far de Calella destaca en el disseny del logotip, que també s’ha col·locat en un rètol a l’entrada de la ciutat.

Els 19 equips del CB Calella i els nens de l’Escola d’iniciació van participar a la Festa de Nadal, en la qual la principal novetat va ser la presentació oficial de la samarreta i el pantaló que vestiran durant tot el 2018, coincidint amb la proclamació de Calella com a Ciutat del Bàsquet Català.

logoEl logotip commemoratiu inclou la imatge d’una pilota de bàsquet, al fons, i una il·lustració del Far de Calella.

Les activitats començaran el 16 de gener quan Calella prengui el relleu a Sant Cugat. L’entitat planifica un any d’activitats de caire esportiu, social i festiu per reforçar el coneixement de les persones que han fet créixer el bàsquet a la ciutat i, alhora, ampliar-ne la pràctica. S’estan dissenyant perquè es vagin celebrant al Pavelló Municipal del Parc Dalmau però també n’hi haurà repartides per la resta de la ciutat. I es faran de forma conjunta amb altres entitats i emmarcades en altres esdeveniments de l’habitual programació cultural i festiva de Calella.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *