Calella incorporarà un nou festival al calendari d’esdeveniments artístics

catalunya break

Calella suma un nou esdeveniment artístic al calendari cultural: l’Internacional Artistic Days Russia. Se celebrarà en ple estiu, entre finals de juny i principis de juliol, sota l’organització de l’Associació Festival & Contest, que també s’encarrega del Catalunya Breack que aquest 2020 arribarà a la seva quarta edició. L’alcaldessa Montserrat Candini va tancar-ho en el seu viatge oficial a Rússia, on va assistir al festival celebrat a la població de Veliki Novgorod i que va comptar amb la participació del president de l’Associació Cor i Orquestra Simfònica Harmonia, Albert Deprius, que va intepretar, entre d’altres, el Cant dels Segadors.

L’Associació Festival & Contest portarà a Calella un festival similar a l’International Artistic Days Russia que s’acaba de celebrar a la població de Veliki Novgorod. És resultat de la visita oficial que hi ha fet l’alcaldessa Candini, en representació del Catalunya Break.

Es traduirà en què al març tindrem una altra edició del Catalunya Break i que a finals de juny i principis de juliol farem una edició especial de l’Internacional Artistic Days, molt similar al que s’ha fet aquests dies a Veliki Novgorod.

En declaracions al programa La Ciutat, l’alcaldessa s’ha mostrat altament satisfeta per la feina feta aquests dies a Rússia, on ha tingut l’oportunitat de reunir-se amb representants dels altres festivals internacionals que organitza la mateixa associació cultural italiana, amb la que va contactar en una fira turística a Rimini.

Hi ha anat acompanyada de la responsable de l’Àrea d’Internacionalització de l’Ajuntament de Calella. Candini ha explicat quina és l’estratègia que segueixen, i que no només fa referència a l’activitat turística.

El turisme ja és un pilar fort de la nostra internacionalització, però va més enllà. Quan hem anat a la WTM de Londres ens vam reunir amb el delegat del Govern per explicar-li les línies de treball que tenim engegades. Per exemple, l’Sport City Lab o Calella Ciutat Plató.

El Catalunya Break de Calella se celebrarà del 28 al 30 de març en la seva edició de primavera, i de l’1 al 3 de novembre, en l’edició de tardor.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat