Calella, la primera Ciutat de Revistes de Catalunya

quiosc

Calella s’ha convertit en la primera ciutat de Catalunya que acull el projecte Ciutat de Revistes que impulsa la Federació d’Associacions d’Editors de Premsa, Revistes i Mitjans Digitals i l’Associació de Publicacions Periòdiques en Català. Des d’aquest divendres al migdia i durant tot el cap de setmana una gran carpa a la plaça de l’Església acull una representació de les moltes publicacions que s’editen en català, ja siguin revistes, setmanaris o altres edicions singulars.

El president de la Federació d’Associacions d’Editors de Premsa, Revistes i Mitjans Digitals i de l’APPEC, Lluís Gendrau, ha destacat la transversalitat d’aquest nou projecte que portaran arreu de Catalunya i que ha tingut el seu punt de partida a la nostra ciutat. Aquesta iniciativa desenvoluparà també altres activitats i tallers a les escoles i la biblioteca de Calella: “És la primera ciutat on es fa aquest projecte i la idea és que durant un cap de setmana la gent pugui triar i remenar i subscriure’s a publicacions. I també que al llarg de tot l’any la gent tingui accés a les publicacions, ja siguin en paper o digitals. Volem que les revistes formin part del dia a dia dels ciutadans en una ciutat com Calella i un país com Catalunya”. 

Per la seva banda, l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, ha destacat l’aposta i el compromís que la ciutat fa amb la cultura del país: “Nosaltres sempre hem dit, sobretot de manera reiterada en d’altres àmbits de la cultura, que volem que la nostra ciutat sigui una ciutat compromesa amb el país. És evident que tot allò que té a veure amb revistes i publicacions en català és un dels àmbits que requereix un reforçament i un compromís clar”. 

Durant tot el cap de setmana, els visitants a Calella Ciutat de revistes podran conèixer quines són les principals capçaleres de les revistes que s’editen al país i també obtenir descomptes de fins el 50% en les subscripcions.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *