Calella Marxa es mostra satisfeta perquè es pugui portar a terme el projecte “Salut i esport”

Actual circuit per a exercicis, passeig de Garbí

El regidor de Participació, Marc Buch, confirmava ahir que tot apunta a que es podran executar tres de les propostes presentades als Pressupostos Participatius. Una d’elles és la instal·lació d’aparells d’exercici a l’aire lliure per la gent gran, la millora de les pistes de petanca i la creació de pistes de bitlles catalanes.

Francesc Montero, un dels directius de l’entitat que ha presentat aquesta iniciativa, Calella Marxa, ha declarat que estan molt satisfets perquè finalment es pugui portar a terme aquest projecte, anomenat “Salut i esport”.

“Nosaltres estem molt satisfets, perquè crec que els desfibril·ladors és una cosa molt important, perquè la gent que es troba en problemes moltes vegades i això els ajuda, i el nostre també estem contents perquè tota la gent que hem anat com avui a Malgrat a caminar, quan passem per llocs on hi ha aparells d’aquests ens agrada fer una mica de gimnàstica. Sempre diem que gent activa, gent feliç”

Francesc Montero ha explicat el tipus d’aparells d’exercici a l’aire lliure que s’implantaran a 15 parcs i places de la ciutat.

“Hi ha aparells de fer exercicis de braços, de fer pectorals, de fer abdominals, bicicletes… Hi ha bastants aparells que hem de mirar exactament el que vagi millor per la població i per la gent que va a caminar o amb bicicleta i que en un moment donat es poden parar i fer exercicis que, a vegades, convenen molt”

A més, també es millorarà l’estat de les pistes de petanca i es construiran al costat quatre pistes de bitlles catalanes.

“Les pistes de petanca ja les tenim però estan una mica malmeses i el que volem fer és intentar arreglar-les perquè quan plogui o hi hagi un problema d’aquests que no estiguin tan mal posades. I al costat farem quatre pistes de bitlles catalanes, ja que en aquests moments hi ha diversos equips d’aquí de Calella de bitlles catalanes que juguem en un campionat que es fa al Maresme i la Selva i, a més a més, des de l’Esplai tenir-ho a l’abast perquè la gent gran de l’Esplai pugui gaudir d’aquesta zona i pugui jugar a bitlles catalanes”

Montero ha lamentat que no es puguin realitzar les cinc propostes que optaven als Pressupostos Participatius i ha felicitat a la resta de candidats.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra a Francesc Montero, un dels directius de Calella Marxa.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *