L’Escola Pia es mou per la Marató

Diverses entitats i associacions de Calella organitzen esdeveniments durant tot el mes de desembre per col·laborar amb la Marató de TV3. Una d’elles és l’Escola Pia, que prepara activitats especialment pensades en els més petits, amb l’objectiu de recaptar diners per la investigació científica sobre les malalties infeccioses.

Una d’aquestes accions que estan organitzant és un mercat solidari de joguines. Ho explica una de les integrants de l’AMPA del centre, Sara Justícia.

“Es pot trobar amb un mercat solidari de joguines. Estem demanant als pares que com ja arriba l’època dels reis i els nens demanen joguines noves que aquelles amb les que fa temps que no juguen que ens les regalin i nosaltres les posarem a la venda a preus econòmics i serà una manera d’obtenir diners per poder ajudar i col·laborar amb aquesta Marató”

A més d’aquest mercat de joguines, tan grans com petits podran gaudir de moltes activitats i participar en el sorteig d’entrades per l’Aquàrium, el Cosmocaixa o el Tibidabo.

“Tindrem també una xocolatada popular amb melindros, després tenim tallers de manualitats de Nadal i també farem ‘pintacares’, això els alumnes de secundària de manera voluntària col·laboren també amb nosaltres. Tenim també activitats esportives. Volem fer també un sorteig solidari; de manera també voluntària, moltes entitats ens han regalat entrades, per exemple, tenim 30 entrades per anar al Cosmocaixa, també ens han regalat moltes entrades per anar a l’Aquàrium, per anar al Tibidabo, per anar a Can Jalpí, per anar al Museu de la Xocolata”

Sara Justicia ha explicat que els nens tindran un paper destacat organitzant i realitzant algunes de les activitats. El divendres 15 de desembre a partir de les 17:00 de la tarda, qui ho desitgi podrà adreçar-se a l’Escola Pia per col·laborar amb la Marató.

“Nosaltres ho faríem el dia 15 de desembre, perquè cada lloc, cada AMPA, cada escola o cada organització ho fa en diferents dies. Nosaltres el mateix divendres dia 15 de desembre farem una festa per la Marató. A partir de les 17:00 de la tarda, tothom que vulgui, no només els alumnes o pares de l’escola, sinó que està obert absolutament a tothom que vulgui venir a donar una ullada”

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra a Sara Justícia, membre de l’AMPA de l’Escola Pia de Calella.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *