Calella Marxa farà divendres la seva revetlla d’estiu al passeig

Hi haurà sopar a la fresca, a preus populars, i música en directe amb el Duet Ària. La festa començarà a les nou del vespre, aquest divendres 10 d’agost en comptes de celebrar-se el dissabte, com era habitual.

En el calendari de revetlles d’estiu a Calella, aquest divendres és el torn de Calella Marxa, que ho celebra amb tots els seus associats, que en són cada cop més. Es podrà sopar a la fresca i a preus populars: s’hi podràn trobar entrepans freds i calents, refrescos, cava i mojitos; i coca de postres. Tot plegat amenitzat amb música en viu. Martí Barrera és el responsable de l’entitat.

Aquest divendres, concretament dia 10 d’agost i ho vull tornar a repetir, aquest divendres, perquè fins ara ho havíem fet els dissabtes. Farem la típica revetlla del Calella Marxa, que és la Revetlla d’estiu 2018, on actuara el Grup Duet Ària. Serà al Passeig de Manuel Puigvert, el lloc típic on es fan les revetlles. I farem el sopar a la fresca amb música. Al sopar tindrem entrepans calents de botifarra, entrepans freds de pernil, fuet, formatge. Tindrem cava, refrescs, tot tipus de begudes, com també mojitos i també, coques.

La revetlla permet a l’entitat recollir diners per sufragar les activitats que organitza al llarg de l’any, adreçades als seus més de 300 associats.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *