“Sota teràpia”, última obra del cicle cultural de la Sala Mozart

Foto: TresC
Foto: TresC

L’obra de teatre Sota teràpia tancarà aquest cap de setmana el cicle cultural de la Sala Mozart del 2018. Una comèdia amb un ritme frenètic en el que tres parelles hauran de participar en una sessió de teràpia molt particular.

Un repartiment de luxe entre els quals s’hi compta Roser Batalla, l’última incorporació a l’elenc d’actors. En una entrevista a Ràdio Calella TV, ha explicat en què consisteix l’obra.

Un joc proposat per una professional de la teràpia i de la psicologia, especialitzada en parelles, que proposa a tres parelles que cada una tenen la seva problemàtica individual i que no es coneixen entre elles. A veure com s’estableixen aquestes relacions, com es van coneixent, com de vegades les coses que un vol aparentar van caient.

Batalla assegura que és una obra molt participativa per part del públic, que pot identificar-se amb els personatges i les situacions que viuen.

El públic, com en totes les comèdies, en totes les obres on es proposa aquesta mena de joc, això és molt participatiu, per part del públic. Pot començar a donar-hi voltes i a fer la seva pròpia versió dels fets. Es pot identificar amb algun personatge i amb algunes de les situacions, però jo crec que més que res, el que fa que s’ho passi tan bé és perquè ell pot no jutjar, sinó jugar a creure’s o no creure’s el que està passant, a creure’s o no creure’s el que diu un per justificar-se.

Sota teràpia es representarà aquest dissabte a les 21:30 h a la Sala Mozart. Les entrades ja són a la venda a taquilla i a la pàgina web www.tictactiquet.com al preu de 18 euros.

A continuació podeu recuperar l’entrevista a l’actriu Roser Batalla.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *