Calella més sostenible per La Volta

Ecovidrio anima a Calella a reciclar i instal·la 10 contenidors al municipi. Els envasos de vidre reciclats serviran per elaborar els trofeus que reben els guanyadors de cada etapa de La Volta.

Avui ha començat la 99a edició de la Volta Ciclista a Catalunya, i ho ha fet amb entrada i sortida des de Calella. Amb motiu d’aquesta fita, Ecovidrio ha aprofitat per instal·lar 10 contenidors arreu de la ciutat. Aquests es troben a la Plaça Vicenç Ferrer, al passeig de les Roques amb l’avinguda del Mar, el passeig de les Roques amb carrer Montserrat, a la parada d’autobús Sant Jaume, a l’estació, a Indústria amb Bruguera, Ànimes amb Sant Antoni, carrer Sant Jaume, Bruguera, Sant Jaume i entre Colom i Sant Isidre.
L’Ajuntament de Calella i l’entitat col·laboren en la campanya ‘Recicla vidre i pedaleja’ per tal de conscienciar a la ciutadania sobre la necessitat de reciclar.

Per altra banda, Ecovidrio ha dissenyat un trofeu sostenible per cada guanyador de l’etapa. Aquests es faran a partir dels envasos de vidre reciclats a les localitats on passarà La Volta.
Un trofeu que simbolitza l’esforç dels ciclistes i dels ciutadans i ciutadanes per cuidar del medi ambient.

I és que a Calella, durant el 2018, es van reciclar un total de 705.800 quilograms de vidre (37,7 kg/ habitant). Calella se situa a una mitjana de 234 habitants per contenidor, actualment disposa de 77 iglús pels residus de vidre.
Durant el mateix any, Catalunya va reciclar 162.295 tones d’envasos de vidre.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *