Calella per la Independència es mostra satisfeta amb l’elecció de Paluzie com a presidenta de l’ANC

Foto: CCMA

Elisenda Paluzie ha estat escollida nova presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC). Paluzie substitueix a Jordi Sànchez, actual número 2 del grup parlamentari de Junts per Catalunya i empresonat de forma preventiva acusat d’un delicte de sedició. Des de l’ANC-Calella per la Independència valoren molt positivament l’elecció de Paluzie i confien que seguirà el full de ruta marcat en l’última Assemblea General.

El Secretariat Nacional va escollir a la nova presidenta amb 71 vots a favor i dos en blanc. Josep Barri és el portaveu de l’ANC-Calella per la Independència.

La primera valoració que fem nosaltres és molt positiva. En el moment de les eleccions, vam veure que en el resultat hi havia una diferència espectacular des de ella fins al segon, tercer i quart. De les primeres declaracions que hem vist, com tampoc podia ser d’una altra manera, hem vist que ella seguia el full de ruta previst per l’ANC que es va aprovar a la darrera Assemblea General, que és seguir, en quan a implementar la República, en quan a recuperar el govern legítim del president Puigdemont i, a partir d’aquí, tirar endavant el país.

La detenció de Carles Puigdemont a Alemanya va provocar mobilitzacions arreu del país, especialment a Barcelona, on es van congregar 55.000 persones. Barri ha assegurat que, des de Calella, estan amatents a com evolucionen els esdeveniments però no descarta la convocatòria de manifestacions a la ciutat.

A Calella estem una mica amatents a tot el que està passant al país. Ahir mateix vam estar presents a nivell més particular a la manifestació que es va fer a Barcelona i a les que es van fer a altres zones del país. A Calella, durant aquesta setmana també hi ha alguna trobada amb la resta d’entitats i de partits polítics en la qual mirarem d’establir com valorem el moment actual i quines accions es poden fer a nivell de Calella. Per tant, no descartem que en aquests propers dies es faci alguna acció encara que de moment no està prevista.

A més de la presidència, es va escollir a l’historiador Pep Cruanyes com a nou vicepresident. L’executiva del Secretariat Nacional la completen Montserrat Rosell com a secretària i Joaquim Arnau com a tresorer.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *