Josep Maria Lloveras: “Tot ha valgut la pena pels amics que he anat fent”

És un dels dos candidats individuals al Premi Ciutat de Calella del 2018. El vicepresident de l’associació Gent de Barri de Pequín, Josep Maria Lloveras, s’ha mostrat molt agraït amb els que van tenir la iniciativa de presentar-lo i de tota la gent que el para pel carrer per dir-li que el votarà. En una entrevista a La ciutat de Ràdio Calella TV ha recordat la seva trajectòria vinculada a l’associacionisme local, des de l’altruïsme.

I que l’ha portat a implicar-se en l’activitat esportiva i cultural de Calella.

Des que vaig entrar a l’associació de pares de Lestonnac per cuidar-me dels equips d’esports. Després vaig entrar al Consell Comarcal de l’Alt Maresme, on vaig ser el president; després al de Mataró; i entremig Pequín (…) A Ràdio Calella vaig ser un dels primers col·laboradors dels programes que es feien, sempre que em trucaven anava allà a la cantonada del carrer Sant Josep. Al tennis taula vaig fer de delegat i vaig portar als infantils a campionats de Catalunya i d’Espanya…

Josep Maria Lloveras ha posat de relleu que gràcies a això ha anat teixint al seu voltant una xarxa d’amistats que encara manté, i ha dit que aquesta és la principal recompensa que n’ha obtingut. Des de Gent de Barri de Pequín també fan “campanya” pel seu vicepresident, que alhora és la persona de contacte amb l’Ajuntament. “En Lloveras s’ho mereix, pel que ha fet i està fent”, ha dit Jaume Torrent, vocal de l’entitat.

El més important és que ha valgut la pena perquè sinó no tindria els amics que tinc, te n’adones al final que has fet més del que et pensaves

Es pot votar pel Premi Ciutat de Calella fins el 13 d’abril a les urnes que hi ha instal·lades, de forma permanent, a la Biblioteca Municipal i a l’edifici de l’Ajuntament. N’hi haurà de mòbils demà dimarts 27 de mar i el 12 d’abril al carrer Església, cantonada amb Matas i Rodés; i el 5 d’abril davant del Teatre Orfeó Calellenc.

L’altre candidat individual és Josep Matas, excap tècnic de Ràdio Calella TV i voluntari d’Acció Solidària Sense Fronteres. En la categoria d’entitats, els nominats són la Cooperativa l’Amistat i l’Associació Cor i Orquestra Simfònica Harmonia.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *