Les associacions de veïns de Calella demanen un local social

L'AAVV Calella Centre, en una reunió amb el grup municipal del PSC

L’Associació de Veïns Calella Centre i l’Associació de Veïns Codina han presentat una petició a l’Ajuntament de Calella demanant un “local social per poder desenvolupar les activitats de les associacións de veïns, ja que l’actual pressupost no contempla cap partida específica”. Ho han fet a través d’una instància que han presentat després de l’aprovació inicial del pressupost del 2018 al ple municipal del desembre.

El president de l’AA VV Calella Centre, Manuel Garcia, ha indicat que sol·liciten un local a la zona centre de la ciutat, mentre que l’Associació de Veïns Codina planteja rehabilitar una antiga masia a prop del camping El Far.

“A nosaltres ens agradaria tenir alguna cosa per la part del centre, alguna cosa que surti econòmic […] Algun lloc que l’ajuntament pugués acollir i pugués cedir-nos un espai en el que puguem estar. Codina pràcticament és un barri fins a l’entrada de Calella i no tindria sentit per ells estar aquí. És un barri molt específic, té una comunitat de propietaris. Porten molt de temps plantejant la rehabilitació d’una masia vella que hi ha al costat del càmping d’El Far”

En la mateixa instància proposen millorar la mobilitat a la ciutat, la neteja, la convivència i el civisme i la millora dels espais públics. Garcia ha explicat per què creuen necessàries aquestes millores.

“Quan parlem de mobilitat, ens referim a que és difícil la mobilitat a la ciutat de Calella i un ja sap que té les seves dificultats i no és fàcil, però poc a poc s’ha d’anar arreglant. Els passos a nivell són tercermundistes. És una barrera arquitectònica per la ciutat tremenda. Hi ha un pas a nivell a la zona centre, on està l’estació, però després per on travessa un minusvàlid cap a la platja?”

La rebaixa de la taxa de la zona blava pels residents és l’altra de les propostes que les entitats veïnals han presentat a l’Ajuntament.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *