Calella per la Independència preveu arribar a omplir set autocars per al desplaçament de la Diada

Imatge d'arxiu

Bon ritme d’inscripcions per al desplaçament que organitza la territorial local de l’ANC per a la mobilització que l’independentisme tornarà a fer aquest 11 de setembre a Barcelona. L’entitat havia reservat inicialment cinc autocars, als que n’hi ha afegit dos més. En total, disposarà de mig miler de places per als calellencs i gent de rodalies que vulgui participar a la concentració per reclamar que s’implementin els resultats del referèndum de l’1 d’octubre. Enguany, la mobilització porta per lema “Fem República Catalana”.

Des de l’ANC-Calella per la Independència estan convençuts que aquesta Diada del 2018 l’independentisme tornarà a demostrar la seva musculatura i capacitat de convocatòria. Ho confirma el bon ritme d’inscripcions al desplaçament que s’organitza cada any, especialment en les darreres setmanes. I que preveuen vagi a més en els últims quinze dies que falten.

Tal i com explicàvem a principis d’agost, l’entitat va reservar cinc autocars de 72 places cadascun. A punt de vendre’n els últims tiquets, ja han encomanat altres dos vehicles amb previsió d’omplir-los, tal i com ha confirmat Josep Barri en una entrevista a l’Info Migdia.

Preveiem que en aquests 15 dies que queden, i amb el bon ritme que portem, es puguin arribar a superar els set autocars. Tenint en compte, això sí, que el PDeCAT porta el seu propi autocar i que hi ha gent que fa el desplaçament de forma particular; així que de Calella hi anirà molta més gent”

Però si la venda de tiquets per al desplaçament a Barcelona ha remuntat en les últimes setmanes i s’equipara al d’altres diades anteriors; el que ha sorprès a l’entitat és la demanda de samarretes commemoratives. Costen 15 euros i en el lot també hi ha un ventall, una bossa i el full d’inscripció.

Estem ja amb una venda de més de 400 samarretes. Hem de tornar-ne a fer comanda perquè ens trobem, fins i tot, amb gent que la compren però no aniran a Barcelona. S’ha convertit en una eina d’identificació i també simbòlica, de record. Aquest any està anant molt bé la venda.

Les samarretes són de color corall, com les brides que tancaven les urnes que es van utilitzar pel referèndum de l’1 d’octubre. Un element que reforça el seu caràcter simbòlic.

La mobilització de la Diada del 2018 porta per lema Fem República Catalana. Es vol omplir l’avinguda Diagonal de Barcelona, de les Glòries a Palau Reial. L’Alt Maresme té assignat el tram 32, a l’encreuament amb el carrer Sicília. Això està just a l’entrada a Barcelona venint de Calella.

Per la vigília de l’Onze de Setembre, l’ANC-Calella per la Independència tornarà a convocar la Marxa de Torxes i la revetlla a la Plaça Catalunya.

 

Compartir

Potser t'interessa

2 Respostes

  1. Ger ha dit:

    La Catalonia entre Don Quijote y Salvador Dalí. La locura no se sana.

  2. Jaume ha dit:

    La Catalunya d.en Dalí si en Quixot US el quedeu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *