Costa del Maresme convoca el primer concurs de fotografia #raconsdelmaresme

raconsdelmaresme

El consorci turístic de la comarca anima a compartir a les xarxes, i amb aquesta etiqueta, imatges sobre atractius patrimonials, naturals, festes o paisatges del territori. De totes les que es publiquin, se n’escolliran 13 per editar un calendari per al 2019. El concurs finalitza la nit del 30 de setembre.

Fer una fotografia sobre el racó o el paisatge que més ens agrada del poble o ciutat maresmenca on vivim o estiuegem, la festa o l’activitat més típica del lloc; i pujar-la després a Instagram o al Facebook amb l’etiqueta #raconsdelmaresme i la dels establiments que la patrocinen: Vila Arenys Hotel, Cabanes Dosrius i Ajuntament de Mataró. Així de simple és la mecànica per a participar al concurs que ha posat en marxa el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme.

Les tretze millors imatges que es comparteixin serviran per il·lustrar un calendari del 2019 que es repartirà per la comarca.

El termini de presentació de les obres és fins al diumenge 30 de setembre i la selecció de les propostes guanyadores es farà durant la primera setmana d’octubre. El veredicte final es publicarà abans de l’11 d’octubre, donant-se a conèixer així els guanyadors de dues estades en hotels del Maresme i una ruta modernista guiada sobre l’obra de Puig i Cadafalch.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat