Calella per la Independència reserva 7 autocars per assistir a la manifestació de la Diada

I espera arribar a omplir-ne 10, que és el seu objectiu. Aquests dies han posat a la venda els tiquets per fer el desplaçament que organitza la territorial local de l’ANC. El preu és de 9 euros i es poden comprar al seu local del carrer Bruguera. La sortida es farà des de l’aparcament dels Toyca a les 13.30h per garantir que s’arribi a temps al punt de concentració, a l’encreuament de Passeig de Gràcia amb el carrer Aragó.

Calella i totes les poblacions del Maresme tenen assignat el tram 301. Ho ha explicat Josep Barri, de Calella per la Independència, qui ha dit que s’han coordinat amb l’organització dels actes institucionals de la Diada a Calella per facilitar el desplaçament amb autocar.

“La concentració d’aquest any prendrà la forma d’un signe de sumar. El tram que ens toca a Calella, i per la gent que s’hi vulgui inscriure per Internet, ha de posar el tram 301; és el primer que estarà a tocar de la cruïlla de Passeig de Gràcia amb Aragó”, ha detallat.

Calella per la Independència ha reservat 7 autocars de 72 places, amb una capacitat total de més de 500 persones, tot i que confien en acabar omplint-ne 10. Barri creu que l’estat d’ànim de l’independentisme continua ben viu i actiu, i que la convocatòria serà un èxit.

“Estarem pràcticament a les portes d’iniciar la campanya del referèndum, veient la reacció de partits com d’estaments estatal, suposem que la mobilització serà de les que tindran més força i crearan més impacte”, ha augurat Barri.

Els tiquets del desplaçament i també el pack amb la samarreta commemorativa d’aquest 2017 es poden comprar al local de Calella per la Independència, al carrer Bruguera.

A tot això, el representant de la territorial local de l’ANC s’ha felicitat que el Govern de Junts pel Sí i la CUP hagin fet un pas més per la celebració del Referèndum, registrant-ne avui la llei que es debatrà a partir del 19 d’agost.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra a Josep Barri, representant de l’ANC-Calella per la Independència.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *