Descartada Santa Susanna, la Festa al Cel apunta a terres lleidatanes

Imatge d'arxiu

L’alcalde de Santa Susanna, Joan Campolier, admet que han tirat la tovallola. El consistori i també l’organització, que havien estat treballant colze a colze en el projecte perquè el festival aeri es quedés a la comarca del Maresme, després que Mataró hi renunciés per motius polítics. Fa pocs dies la Generalitat de Catalunya va comunicar que Santa Susanna no complia amb els requisits de seguretat que s’exigien, però Campolier hi veu al darrera altres motius.

En declaracions a Ràdio Calella TV, Campolier ha lamentat que totes les gestions i els treballs fets per acollir la Festa al Cel s’hagin quedat en un no res. Ha confirmat que Protecció Civil els ha denegat el permís perquè se celebrés a Santa Susanna, i apunta l’interés per promocionar la zona d’Alguaire, a Lleida. Tot fa indicar que serà la seu de la pròxima edició del festival aeri.

“Les nostres condicions eren molt similars a les que tenia Mataró, però ens han posat moltes dificultats i el llistó tant alt que difícilment el podíem complir. I bé, sembla que l’aeroport de Lleida necessita que el promocionin, i Protecció Civil li està posant més facilitats que les que ens donava a nosaltres”, ha dit Campolier.

L’alcalde de Santa Susanna ha expressat el seu màxim suport a l’organització de la Festa al Cel. Recorda que totes les gestions fetes fins al moment per mantenir-la a la comarca s’han basat en garantir la seguretat i el finançament per part de privats. En aquest sentit, ha agraït el suport que s’ha rebut de patrocinadors i del sector hoteler de Santa Susanna, que veia en la festa una cita per allargar la temporada turística.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *